Ο δεκάλογος του καλού γονέα στο Σύστημα

 

1. Έχει τακτική επικοινωνία με τον/την Αρχηγό του τμήματος και ενημερώνεται για θέματα που αφορούν το παιδί του.

2. Συζητά με τον/την Αρχηγό του τμήματος και επιλύει άμεσα τυχόν προβλήματα που προκύπτουν.

3. Προσπαθεί να συμμετέχει στις δραστηριότητες γονέων που διοργανώνονται από το Σύστημα μες στη χρονιά.

4. «Διαφημίζει» το Σύστημα και την προσκοπική κίνηση στον κοινωνικό του περίγυρο.

5. Είναι πάντοτε παρών στις ενημερωτικές συγκεντρώσεις γονέων του τμήματος ή του Συστήματος, και σε περίπτωση κωλύματος φροντίζει να ενημερώνεται άμεσα από τον/την Αρχηγό του τμήματος για όσα συζητήθηκαν.

 
6. Ενημερώνει έγκαιρα τον/την Αρχηγό του τμήματος σε περίπτωση απουσίας του παιδιού του από τη δράση/εκδρομή.
 
7. Είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και στις εκάστοτε καταληκτικές ημερομηνίες (συνδρομή, αιτήσεις συμμετοχής, προκαταβολές κλπ).

8. Επισκέπτεται το site του Συστήματος ή επικοινωνεί έγκαιρα με τον/την Αρχηγό του τμήματος για τις λεπτομέρειες αναφορικά με τη δράση της εβδομάδας.

9. Παρακινεί το παιδί του να συμμετέχει ενεργά στις δράσεις και εκδρομές του τμήματος και να είναι συνεπές στις υποχρεώσεις του.

10. Λαμβάνει υπόψη του τον μηνιαίο προγραμματισμό των δράσεων του τμήματος και προσπαθεί να τον εντάξει στον οικογενειακό του προγραμματισμό.

4o Σύστημα Προσκόπων Πυλαίας

Τοπικής Εφορίας Αγίου Δημητρίου

* Σταματέλου 20, 55534 Πυλαία

( +30 6987658577

8 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

8 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε

Σάββατο  17:00-19:30

Κυριακή   11:00-14:00

Στο 4scouts.gr φτιάχνουμε μπισκοτάκια (cookies) για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σου.